На кожного працівника «Народного фронту» припадає по 24 квадратні метри у партійних офісах

На кожного працівника «Народного фронту» припадає по 24 квадратні метри у партійних офісах
Будівля, у якій знаходиться офіс «Народного фронту» на Кловському узвозі

Партія Яценюка орендує близько 400 офісів по всій країні

Партія «Народний фронт» використовує 406 орендованих офісів по всій країні, загальною площею 15,6 тис. кв м. Про те, що ця площа є аж занадто великою, свідчить один факт. У розрахунку на кожного працівника апарату партії припадає більш, ніж по 24 «квадрати». Про це йде мова у дослідженні центру «Ейдос», який проаналізував фінансові звіти українських партій за 2017 рік.

Найдорожчі офіси партія має у столиці: найбільша площа в елітному районі на Кловському Узвозі, 7 та 7-а (за цією ж адресою й офіси Радикальної партії Олега Ляшка). Надає в оренду партії Яценюка офіси Дар’я Яценко, сестра нардепа Антона Яценка, заступника голови партії «Відродження», яка заробила на цьому більше 3,5 млн грн.

Також «Народний фронт» орендує офіси у Валерія Писаренка, з тієї ж депутатської групи «Відродження», який збагатився більш як на 6,5 млн грн.

У списку орендодавців міститься й Галина Аббакумова, дружина екс-міністра культури часів Януковича та екс-заступника колишнього Київського міського голови Черновецького –  Леоніда Новохатька. Вона отримала від «Народного фронту» 276 тис грн.

Детальніше читайте: Вища математика «Народного фронту». За два роки гроші партії Яценюка переказала одна людина

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: