На Львівщині дітей госпіталізували через мишу у пачці з чипсами

На Львівщині дітей госпіталізували через мишу у пачці з чипсами

Дітей забрали до інфекційної лікарні та призначили антибіотики

У пачці чипсів, які було придбано в одному з супермаркетів Львова, діти знайшли мертву мишу. Про це повідомляє УНН із посиланням на публікацію у спільноті «Варта-1» у Facebook.

«10.12.16 дітьми (13 років) було придбано ці чипси в гіпермаркеті «Ашан» с. Сокільники. На самому дні, коли діти з'їли майже всі чипси, було помічено мертву мишу», – стверджує користувач мережі Юлія Ложинська.

За словами жінки, в пачці була дірка, яку, ймовірно, зробив гризун. Жінка повідомила, що вони звернулися до адміністрації гіпермаркету, а дітей госпіталізували до інфекційного відділення лікарні та призначили антибіотики.

«Дітей забрали до інфекційної лікарні, призначили антибіотики і сказали, що отруєння може проявитися через 14 днів», – написала Ложинська. 

За інформацією УНН, чипси були торгової марки «Кожен день». Це – Private Label мережі гіпермаркетів Ашан в Україні. Власне, чипси під цією торговою маркою виробляються на потужностях ДП «Юмак» ЗАТ Корпорація «Інтерагросистема», розміщених у місті Мена Чернігівської області. З відкритих джерел відомо, що ДП «Юмак» входить до системи S.Group, яка є родинним бізнесом нардепа з Радикальної партії Сергія Рибалки.

На офіційному сайті S.Group зазначається, що компанія справді здійснює випуск продукції і на замовлення великих ритейлерів, у переліку такої продукції вказано і ТМ «Кожен день».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: