На окупованій Луганщині минулого тижня від пневмонії померли дев’ятеро людей, – розвідка

На окупованій Луганщині минулого тижня від пневмонії померли дев’ятеро людей, – розвідка
Бойовики заперечують наявність коронавірусу в ОРДЛО
Ілюстративне фото

За висновками патологоанатомів, причини смертей мають ознаки притаманні COVID-19, але це заборонено вказувати в офіційних документах

Бойовики в окупованих районах Луганщини переконують населення, що захворівших на коронавірус не зафіксовано, проте минулого тижня на окупованій Луганщині від пневмонії померли дев’ятеро людей. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«Російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях намагаються через засоби масової інформації переконати місцеве населення, що осіб із симптомами коронавірусу не виявлено», — сказано у повідомленні військової розвідки.

Зазначається, що при цьому, приховується інформація, що інфекційні відділення медичних закладів, у т.ч. військових, переповнені хворими з високою температурою.

Крім того, за даними Міноборони, приховується зростання кількості померлих з діагнозами гострого респіраторного захворювання. Так, протягом минулого тижня тільки у 7 міській лікарні Луганська від нібито «звичайної пневмонії» померли дев’ять осіб.

«За висновками патологоанатомів, причини цих смертей мають ознаки притаманні COVID-19, але це заборонено вказувати в офіційних документах», - повідомляє військова розвідка.

Зазначимо, що станом на 13:00 24 березня кількість зафіксованих випадків коронавірусної інфекції в Україні збільшилася на 13 - до 97 випадків.

Нагадаємо, як захистити психіку від коронавірусу пояснила «Главкому» психотерапевт Лариса Дідковська. «Паніка – це природний стан людини, яка потрапляє в ситуацію небезпеки. Це означає, що людина мусить десь подіти свою напругу і тривогу. Для цього треба діяти. Головне завдання – перевести енергію напруги у конструктивну дію, а не на деструктив», – вважає Лариса Дідковська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: