Надзвичайний стан або продовження карантину: Кабмін розглядає варіанти обмежень (відео)

Надзвичайний стан або продовження карантину: Кабмін розглядає варіанти обмежень (відео)
Уряд на чолі з Денисом Шмигалем розглядає різні варіанти введення надзвичайного режиму в Україні

У порядку денному: трудові права, дезінфекція та субсидії

Кабінет міністрів на засіданні у середу, 25 березня, розгляне введення режиму надзвичайної ситуації на всій території України. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Також Кабмін врегулює деякі питання забезпечення трудових прав держслужбовців, працівників держорганів, підприємств, установ та організацій на час встановлення карантину.

Сьогодні Кабмін прийме рішення щодо режиму, який діятиме в Україні у зв’язку з протидією коронавірусу. Про це раніше повідомив речник міністра охорони здоров’я Артем Дехтяренко.

Дехтяренко зазначив, що все це робиться з метою локалізувати вірус і мінімізувати його поширення.

«Уряд вивчає різні варіанти. І введення надзвичайного стану і розширення надзвичайної ситуації на всю країну разом із продовженням карантину», - сказав він.

Як повідомлялося, 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний хворий на Covid-19 мешканець села Ковалівка Монастириського району.

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусної хвороби Covid-19 у 13 областях та місті Києві, з них чотири летальні.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: