Польща продовжила карантин

Польща продовжила карантин
Обмеження на масові заходи у Польщі будуть діяти до подальшого повідомлення

Торгові центри будуть закриті до 19 квітня, міжнародне сполучення - до 26 квітня

У Польщі продовжили карантинні обмеження на тлі поширення коронавірусу. Про це повідомляється на Twitter канцелярії польського прем'єр-міністра Матеуша Моравецького.

Так, до 19 квітня продовжили заборону на роботу торгових центрів, кінотеатрів, перукарень, косметичних центрів. Винятком, як і раніше, будуть продуктові магазини та аптеки. На десять днів також продовжили обмеження по кількості людей у магазинах та церквах. Великі будівельні магазини будуть закриті на вихідних.

До 26 квітня продовжать закриття шкіл в країні, заборону повітряного та міжнародного, а також залізничного сполучення.

«Ми також продовжуємо закриття кордонів, санітарний прикордонний контроль і обов'язковий карантин», - сказав Моравецький.

За його словами, обмеження на масові заходи будуть діяти до подальшого повідомлення. При цьому польський прем'єр зазначив, що деякі введені обмеження будуть працювати ще довше.

Раніше Матеуш Моравецький заявив, що у Польщі піку захворюваності на коронавірус можна очікувати в травні-червні.

До слова, президент Республіки Польща Анджей Дуда вважає, що в умовах карантину, призначені на 10 травня чергові вибори президента можуть відбутися в країні шляхом кореспонденційного голосування поштою.

Нагадаємо, президент Польщі підписав антикризову програму на €45 мільярдів.

Як повідомлялося, Сейм Польщі антикризовим законом вніс поправки до виборчого кодексу.

Як повідомлялось, в Україні станом на ранок 9 квітня 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 224 нові випадки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: