Новий керівник «Укрзалізниці» хоче запустити поїзд до Відня

Новий керівник «Укрзалізниці» хоче запустити поїзд до Відня
Євген Кравцов

До середини наступного року в «Укрзалізниці» розглянуть питання щодо запуску поїзда Одеса-Перемишль

Кабінет міністрів схвалив призначення першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова т.в.о. голови «Укрзалізниці». Він у свою чергу розповів, з якими містами Європи з'єднають Україну.

Про це він розповів журналістам, повідомляє Еспресо.TV.

Кравцов підтвердив, що уряд задовольнив прохання Балчуна про відставку і тепер, відповідно, Кравцов стає т.в.о. УЗ. За його словами, цей рік для підприємства був складним, однак воно все ж змогло досягти певних важливих результатів. 

«Є безсумнівні факти стосовно того, що за цей час компанія змогла вийти на позитивний фінансовий баланс. Було розпочато дуже багато важливих проектів, що стосуються збільшення вантажної бази компанії, пасажирських напрямків», - наголосив Кравцов. 

За його словами, керівництвом УЗ також було виконано важливу роботу щодо міжнародних напрямків сполучення і додаткового сполучення з Європою, це буде пріорітетом компанії й надалі.  

«За кілька місяців ми подовжимо сполучення з містом Холм, сполучимо його з Луцьком та Рівним. Також до кінця року маємо завдання щодо пасажирського сполучення України з Віднем», - розповів Кравцов. 

Він додав, що до середини наступного року в «Укрзалізниці» розглянуть питання щодо запуску поїзда Одеса-Перемишль.

Як відомо, 9 серпня Кабінет міністрів схвалив заяву голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Балчуна про звільнення.

Як повідомляв «Главком», керівник «Укрзалізниці» Войцех Балчун подав у відставку через особисті обставини.

Сьогодні Балчун заявив, що буде «тримати кулаки» за нову команду «Укрзалізниці».

Раніше повідомлялося, що генеральний прокурор Юрій Луценко просить уряд звільнити Балчуна. Зокрема, він звернувся до Гройсмана з проханням не продовжувати контракт із керівником «Укрзалізниці».

Крім того, навколо «Укрзалізниці» не вхущають скандали. Останнім часом компанія зазнала сильної критики через нестерпні умови під час перевезення пасажирів. 

Також міністр інфраструктури Володимир Омелян неодноразово заявлявпро те, що польський чиновник не справляється із своїми обов'язками та його треба звільнити. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: