Обама прокоментував теледебати між Трампом і Клінтон

Обама прокоментував теледебати між Трампом і Клінтон

За словами Обами, найбільше занепокоєння викликають слова Трампа щодо ядерної зброї і глобальної зміни клімату.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп не має ні належної підготовки, ні темпераменту для того, щоб очолити Білий дім

Про це заявив чинний глава держави Барак Обама, в ефірі програми On air with Ryan Seacrest.

За словами Обами, найбільше занепокоєння викликають слова Трампа щодо ядерної зброї і глобальної зміни клімату.

«Я починаю хвилюватися, коли хтось на зразок Трампа каже: «Я не знаю, чи повинні ми захищати Японію і Південну Корею. Може, їм варто обзавестися власною ядерною зброєю», - заявив американський лідер.

У той же час Обама підтримав кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

«Я працював з Гілларі, я її знаю, вона добре підготовлена (...), її поважають у всьому світі, вона серйозна», - заявив президент.

Більшість телеглядачів, які стежили за дебатами двох основних кандидатів в президенти США - Клінтон і Трампа, висунутих, відповідно, демократами і республіканцями, віддали перемогу Клінтон.

У свою чергу, Трамп написав в Twitter, що, згідно з опитуваннями громадської думки, він чудово виступив на перших теледебатах.

Під час дебатів, що відбулися 26 вересня, кандидати підняли такі теми, як національна економіка і створення нових робочих місць, безпека, володіння зброєю, ядерний арсенал США і інших країн. Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: