Обраний новий голова НКРЕКП

Обраний новий голова НКРЕКП
Фото: прес-служба НКРЕКП

Оксана Кривенко стала першою в історії жінкою на чолі Нацкомісії

Головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, обрана Оксана Кривенко.

Про це 6 червня повідомив на своїй сторінці в Facebook колишній член НКРЕКП Андрій Герус.

«Оксана Кривенко обрана новим головою НКРЕКП», - написав Герус.

Також про обрання Кривенко головою НКРЕКП повідомляється на сайті Нацкомісії.

«Сьогодні відбулося закрите засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на якому головою НКРЕКП обрано Оксану Кривенко. Вона стала першою в історії жінкою на чолі українського регулятора», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що нарешті завершено процес формування нового незалежного регулятора, як передбачено Законом України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

Оксана Кривенко народилася у 1974 році в м. Свердловськ Луганської області. У 1996 році закінчила Київський державний економічний університет, отримала диплом магістра за спеціальністю «Економіка підприємства»; програма «менеджмент проектів та консалтинг». У 2010 році закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, спеціальність «Нафтогазопроводи та нафтогазосховища», спеціалізація – обслуговування, ремонт і реконструкція трубопроводів, кваліфікація – інженер-механік.

За результатами відкритого конкурсного відбору 29 травня призначена на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. До призначення членом НКРЕКП працювала в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на посаді заступника директора Департаменту із регулювання відносин у нафтогазовій сфері.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко своїм указом від 26 травня звільнив Дмитра Вовка з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Також Порошенко відібрав п’ять кандидатур для призначення на посади членів НКРЕКП та підписав відповідні укази про їхнє призначення.

Читайте також: Безголова енергетика

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: