Арестович звинуватив відому журналістку у розповсюдженні чуток про «останній штурм» Києва

Арестович звинуватив відому журналістку у розповсюдженні чуток про «останній штурм» Києва
Дружина екс-міністра оборони Анатолія Гриценка Юлія Мостова розсилає своїм друзям повідомлення про "страшний ракетний удар по Києву", який нібито матиме місце сьогодні, 18 березня, заявив Арестович
фото: Facebook Гриценка

Мостова начебто лякає друзів даними про масований ракетний удар по столиці російськими військами

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розкритикував відому журналістку, головредку «Дзеркала тижня» Юлію Мостову за розповсюдження неправдивих чуток. У Facebooк Арестович повідомив, що Мостова начебто розсилає своїм друзям інформацію про те, що Київ нібито сьогодні піддасться масованій ракетній атаці. Також вона заявляє, що на столицю України чекає «останній штурм» з боку російських окупантів.

При цьому, зауважив Арестович, головредка «Дзеркала тижня» посилається на американських високопосадовців, які нібито надали їй такі дані.

За словами радника голови Офісу президента, цю інформацію (про розповсюдження Мостовою чуток – ред.) ще треба перевірити, але «вона схожа на правду».

Реакція самої Юлії Мостової на заяву Арестовича поки що невідома.

Нагадаємо, що під час російсько-української війни в українському інформаційому просторі з’явилося чимало фейків та вкидів, починаючи з найпершого дня бойових дій.

Частину цих вкидів, зокрема, про заклик нібито скласти зброю і капітулювати перед Росією, спростовував сам президент Володимир Зеленський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: