Окупанти 45 хвилин гатили з гранатометів біля Зайцевого: мапа боїв

Окупанти 45 хвилин гатили з гранатометів біля Зайцевого: мапа боїв

Через п’ять годин противник здійснив повторний обстріл села Зайцеве, цього разу ведучи вогонь зі стрілецької зброї

Станом на 12.00 суботи, 31 серпня, російсько-окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано чотири випадки порушення режиму перемир’я з боку противника», - зазначається у повідомленні.

Так, о 05.40 російсько-окупаційні війська відкрили вогонь зі станкових та ручних гранатометів в бік захисників Водяного. Вогонь вівся з напрямку села Ужівка.

Далі, рівно о шостій ранку, противник застосував піхотну зброю проти оборонців села Зайцеве. Упродовж 45 хвилин окупанти зі сторони н.п. Гольмівський обстрілювали наші оборонні укріплення з автоматичних і ручних гранатометів. Приблизно о цій же порі ворог застосував ту ж саму зброю в бік н.п.Травневе. Цей обстріл також вівся з боку Гольмівського. В обох випадках військовослужбовці Об’єднаних сил були змушені відкрити вогонь у відповідь із застосуванням виключно піхотних зразків зброї.

Також близько 11.00 ранку противник здійснив повторний обстріл села Зайцеве, цього разу ведучи вогонь зі стрілецької зброї.

Натисніть на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Наразі ситуація стабільна. Військовослужбовці Об’єднаних сил продовжують надійно контролювати ситуацію на лінії зіткнення. Бойових втрат у лавах українських підрозділів з початку доби немає.

Як повідомлялось, за минулу добу окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУУ штабі ООС повідомили, що під час виконання бойового завдання один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один – отримав поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: