Окупанти блокують роботу пропускних пунктів на Донбасі

Окупанти блокують роботу пропускних пунктів на Донбасі
Залишаються заблокованими дорожні коридори через КПВВ «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке»
Фото: пресцентр штабу ООС

Пропуск здійснюється лише на КПВВ «Станиця Луганська»

Станом на 18 березня на лінії розмежування на Донбасі з 8:00 до 16:00 функціонують усі контрольні пункти в'їзду-виїзду, але фактичний пропуск здійснюється лише на одному КПВВ – «Станиця Луганська».

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Російсько-окупаційні війська залишають заблокованими дорожні коридори через контрольні пункти в'їзду-виїзду «Щастя», «Золоте», «Гнутове», «Майорське», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке».

Водночас, у штабі ООС зазначили, що за наказом Командувача об’єднаних сил в контрольних пунктах продовжено дію карантинних обмежень, пов’язаних з недопущенням поширення коронавірусної інфекції.

Обов’язковою умовою залишається проходження температурного скринінгу та перебування в КПВВ у захисній масці (респіраторі) із дотриманням соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки.

Для пропуску на контрольовану територію громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома» або обсервації. А іноземцям під час перетину лінії розмежування необхідно мати поліс страхування.

Нагадаємо, країни-учасниці «Великої сімки» заявили про рішучу підтримку суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України.

У заяві з нагоди сьомої річниці анексії Криму Росією міністри закордонних справ країн G7 назвали Росія стороною конфлікту на сході України, а не посередником.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: