Олексій Гончарук пояснив, чому Зеленський не звільняє Татарова (відео)

Олексій Гончарук пояснив, чому Зеленський не звільняє Татарова (відео)
Олексій Гончарук пояснив чому на Банковій так сильно тримаються за Олега Татарова
Відкриті джерела

На думку експрем’єра заступник голови Офісу президента в ручному режимі керує судовою системою

Експрем’єр Олексій Гончарук в коментарі каналу «Є Питання» пояснив, чому, попри критику та фігурування у гучному корупційному скандалі, досі не звільнено заступника голови Офісу президента Олега Татарова. На думку колишнього очільника уряду, саме Татаров в ручному режимі керує судовою системою, а тому потрібен у цій якості.

«Набагато ж простіше дати команду підлеглому проконтролювати, щоб конкретне рішення суду у якійсь конкретній справі було якимось, ніж побудувати справедливу судову систему і таким чином зробити рішення прогнозованим. Дати команду – це тут і зараз, і це історія, яку ти можеш легко прослідкувати і поміряти. А побудова судової системи – це роки, і це люди, процес селекції, процес спроб і помилок, процес побудови інституцій. Це знову ж таки про прості рішення», – розповів Гончарук.

Нагадаємо, на сайті президента триває збір підписів за відставку Олега Татарова, заступника голови ОП Андрія Єрмака. Станом на зараз під петицією підписались майже 20 тисяч людей з необхідних для її розгляду президентом 25 тисяч.

Як повідомлялося раніше, власник компанії «Укрбуд» обвинувачений в корупції Максим Микитась, дав свідчення на співучасника злочину - колишнього юриста «Укрбуду» Олега Татарова, нині - заступника голови Офісу президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: