Операція «Тризуб»: харківський суддя заявив про вуличні погрози від невідомих осіб

Операція «Тризуб»: харківський суддя заявив про вуличні погрози від невідомих осіб
Суддя Апеляційного суду Харківської області Володимир Плетньов

Суддя Плетньов знову поскаржився Вищій раді правосуддя

Суддя Апеляційного суду Харківської області Володимир Плетньов повідомив про чергові нападки на свою сім’ю з боку невідомих осіб.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на лист служителя Феміди від 4 жовтня.

За його словами, сьогодні вранці о 5:30 він виявив на паркані власного дачного будинку наклеєні листівки образливого характеру. На них був нанесений логотип, під яким суддя кілька днів тому одержував повідомлення з погрозами від адресата «Тризуб».

«Коли я поїхав на роботу, близько 8:40 год. до мого будинку прибули понад 15 невідомих осіб, котрі почали кричати під двором, погрожувати розправою, налякали мою тещу і 6-річну доньку, які в цей час перебували вдома», - сказав суддя Плетньов.

Він додав, що вже звернувся в поліцію, а Вищу раду правосуддя просить вжити відповідних заходів.

Як повідомляв «Главком», суддя Апеляційного суду Харківської області Володимир Плетньов поскаржився Вищій раді правосуддя на погрози з невідомого номера. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на заяву на сайті ВРП. Він зазначив, що 21 вересня на його мобільний номер через систему «Телеграм» надійшло повідомлення від невідомої особи під ніком «Тризуб», в якому містилися погрози йому та членам родини.

Раніше голова Шевченківського райсуду Києва Олег Савицький звернувся із заявою про втручання у професійну діяльність до Вищої ради правосуддя та Генпрокуратури щодо погроз від імені «Тризуб» на адресу 24 суддів.

Читайте також «Сбербанк» погрожує українському судді та її сім'ї? Банк все спростовує (ДОКУМЕНТ) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: