«Ощадбанк» отримав дозвіл на ведення грального бізнесу (документ)

«Ощадбанк» отримав дозвіл на ведення грального бізнесу (документ)

Загальна площа, відведена під гральний бізнес, становить 1008,2 кв. м

Фото: Depositphotos

Держбанк зможе організувати азартні ігри у чотиризірковому столичному готелі

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала АТ «Державний ощадний банк України» дозвіл, який підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на рішення від 16 серпня.

Держбанк зможе організувати азартні ігри на другому поверсі столичного готелю Ramada Encore Kyiv (має чотири «зірочки»), що на Столичному шосе, 103, корпус три. Загальна площа готелю, відведена під гральний бізнес, становить 1008,2 кв. м.

(для перегляду натисніть на зображення)

Додамо, що місяць тому Комісія відмовила «Ощадбанку» у цьому дозволі через невідповідності у поданих документах.

Після публікації цієї інформації пресслужба «Ощадбанку» надіслала свою позицію.

«Інформація ЗМІ про те, що «Ощадбанк» отримав дозвіл на відкриття залу азартних ігор, не відповідає дійсності. До Ощадбанку звернувся оператор 4-зіркового готелю «Рамада», який орендує (з правом викупу) будівлю, що належить банку, з проханням отримати у відповідної комісії сертифікат приміщення згідно з Законом України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Таку сертифікацію може отримати лише власник приміщення, яким наразі є «Ощадбанк». Приміщення є непрофільним активом банку, яке він отримав на баланс у рамках фінансової реструктуризації проблемного позичальника. Приміщення знаходиться в оренді з правом подальшого викупу, і саме орендар планує організувати на його базі гральний заклад.«Ощадбанк» не планує здійснювати будь-яку діяльність, яка стосується організації азартних ігор», – сказано у повідомленні пресслужби банку.

Як повідомляли ЗМІ, Комісія з встановлення категорій готелям 4 серпня продовжила розгляд заявок готелів на отримання «зірочок». На засіданні було погоджено 8 заяв, відмовлено – 3, і відправлено на доопрацювання – 2. На засіданні були розглянуті і погоджені три заявки, які з’явилися буквально за годину до засідання. Йдеться про готелі DODO, Ramada Encore Kyiv і «Гранд готель».

Як відомо, за бажанням власники готелів від трьох «зірочок» можуть претендувати на відкриття залів гральних автоматів та казино.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: