Персональний склад парламентських комітетів оголосять наступного тижня

Персональний склад парламентських комітетів оголосять наступного тижня

Не всі політсили надали свої пропозиції щодо складу комітетів

Підготовча депутатська група з числа новообраних депутатів планує у п’ятницю, 23 серпня, визначитися щодо предметів відання майбутніх комітетів Верховної Ради дев’ятого скликання.

Про це журналістам розповів майбутній народний депутат від партії «Слуга народу» Данило Гетьманцев у четвер після засідання підготовчої підгрупи, яка займається питаннями формування комітетів і підготовки порядку денного урочистого засідання ВР, повідомляє Укрінформ.

«Ми сьогодні обговорювати технічні питання, зокрема, досить довго обговорювали вже технічні правки до предметів відання комітетів, погодили їх і вже маємо надію, що завтра, коли відбудеться нове засідання, яке заплановано на 11.30, ми проголосуємо вже загалом за предмети відання комітетів, тобто, це питання ми знімемо», - сказав Гетманцев.

Водночас на запитання про те, чи планує підготовча група у п’ятницю визначити персональний склад майбутніх комітетів, Гетманцев зазначив, що це питання ще не вирішено. «Ми ще не отримати від усіх політичних партій пропозиції. Гадаю, що це питання буде вирішено на початку наступного тижня», - зазначив Гетманцев.

Він уточнив, що свої пропозиції щодо персонального складу комітетів досі не надали представники «Опозиційної платформи - За життя».

Зазначимо, що партія «Слуга народу» претендує на головування у 21 профільному комітеті Верховної Ради дев’ятого скликання. Всього ж їх буде 23. 

Як повідомлялося, 15 серпня «Слуги народу» назвали 23 комітети, які пропонують залишити в Раді.

Також нагадаємо, що Порошенко та Вакарчук працюватимуть у Раді в комітеті з питань зовнішньої політики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: