Після звільнення із зали суду син Авакова поїхав до МВС на «нараду» - ЗМІ

Після звільнення із зали суду син Авакова поїхав до МВС на «нараду» - ЗМІ
Олександр Аваков у суді

Журналісти бачили, як Олександр Аваков покинув територію МВС близько 02:30

Після звільнення Олександра Авакова 1 листопада під особисте зобов’язання із зали суду автомобіль, яким він користується, заїхав на територію Міністерства внутрішніх справ, очолюваного його батьком, близько 22:00. Після того о 02:30 ночі його автомобіль залишив територію відомства. Це зафіксували журналісти програми «Схеми».

Олександр Аваков прибув до правоохоронного відомства Арсена Авакова одразу після завершення засідання Солом’янського районного суду Києва. Того вечора йому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

У день, коли суд оголошував своє рішення щодо Олександра Авакова, журналісти «Схем» звернули увагу на те, хто відвідував Міністерство внутрішніх справ, очолюване Арсеном Аваковим.

До міністерства, зокрема, заїжджав кортеж із двох автомобілів соратника та бізнес-партнера Арсена Авакова, народного депутата від «Народного фронту» Ігоря Котвіцького.

О 01:30 до міністерства приїхав автомобіль, яким користується народний депутат від «Народного фронту» Денис Дзензерський. На території міністерства автомобіль перебував понад годину.

Нагадаємо, 31 жовтня НАБУ затримало Олександра Авакова, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та Володимира Литвина в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

За версією слідства, зазначені особи причетні до закупівлі у 2015 році за кошти Міністерства внутрішніх справ рюкзаків за ціною, суттєво вищою за середньоринкову. За інформацією досудового розслідування, товар не був поставлений вчасно та, до того ж, не відповідав вимогам, встановленим МВС, внаслідок чого державі було завдано збитків в розмірі понад 14 млн грн.

Як повідомляв «Главком», у середу ввечері суд відпустив Авакова-молодшого під особисте зобов’язання у справі про розкрадання державних коштів. Він має здати паспорти та носити електронний браслет.

Водночас прокурор САП після суду визнав, що для сина Авакова не вистачає електронного браслета.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що його син доведе свою невинуватість у суді.

Читайте також статті «Главкома»:

Рюкзак на голову. НАБУ наносить удар по Авакову

Як Аваков впливав на справу проти свого сина. Оприлюднено нові деталі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: