Польське державне телебачення пов'язало Росію та СС

Польське державне телебачення пов'язало Росію та СС
Під час програми на стіні студії була розміщена відеографіка, де символіка нацистської організації SS замінила звичні літери «с» у назві Росії

У ранковій програмі «Minęła 20» ведучий і його гості дискутували на тему ескалації в Азовському морі

Польський державний інформаційний телеканал TVP Info в ефірі однієї з програм в оформленні студії використав символіку нацистської організації SS у назві Росії. Про це повідомляє Radio Zet.

У ранковій програмі «Minęła 20» ведучий і його гості дискутували на тему ескалації в Азовському морі.

Під час програми на стіні студії була розміщена відеографіка, де символіка нацистської організації SS замінила звичні літери «с» у назві Росії. Зокрема, у студії був розміщений напис «Achtung RuSSia! Achtung RuSSia».

Крім того, обличчя президента РФ Путіна було зображене замість черепа у стилістиці, що використовувалася на ємностях з «Циклоном Б», що застосовували до в’язнів нацистських концтаборів.

Польські експерти з дипломатичного протоколу, опитані Radio Zet засудили подібні зображення, називаючи їх неприйнятними. За словами одного з них, якби подібне зображення було застосоване щодо польського президента, посол Польщі реагував би негайно.

У польській Національній раді телебачення і радіомовлення заявили, що до полудня четверга до регулятора не надходило скарг щодо графіки в ефірі TVP Info.

Як відомо, Київський районний «суд» окупованого Сімферополя заарештував на 2 місяці 24 українських моряків, яких захопили працівники ФСБ Росії в районі Керченської протоки.

Адвокат Джеміль Темиш повідомив, що заарештованих українських моряків окупанти вивезли в Москву.

Омбудсмен Людмила Денісова попросила Кабмін допомогти родинам захоплених моряків грошима.

У ВМС ЗСУ заявили, що під час обстрілу українських кораблів у Керченській протоці російські спецпризначенці мали за мету знищити українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: