«Попсували піджачок Brioni». Харківського депутата від ОПЗЖ облили сечею? (відео, фото)

«Попсували піджачок Brioni». Харківського депутата від ОПЗЖ облили сечею? (відео, фото)
На відео видно, як Родзинський стоїть, розмовляючи телефоном, до нього підбігає молодик  і виливає на депутата рідину
Фото: Анатолій Родзинський/Facebook

У тексті під відео йдеться про те, що депутату помстилися за «схему обману інвалідів»

У Харкові депутата міської ради від ОПЗЖ Анатолія Родзинського облили жовтою рідиною. Подія сталася у центрі міста під будівлею харківської облдержадміністрації. Відповідне відео опубліковане 29 червня у Youtube, у підпису стверджується, що депутата облили сечею.

Також у короткому тексті йдеться про те, що депутату помстилися за «схему обману інвалідів».

На відео видно, як Родзинський стоїть, розмовляючи телефоном, до нього підбігає невідомий молодик у кепці та з медичною маскою на обличчі і виливає на депутата рідину.

В організації «Традиція і порядок», яка раніше вже звинувачувала представника ОПЗЖ у порушенні закону, заявили про непричетність до того, що сталося.

«Наша діяльність проти нього – частина боротьби з шахраями. Ми вже обіцяли, що він буде пандусом, і по ньому будуть їздити ті інваліди, яких він свого часу обдурив на величезні гроші. Але ось яка штука, безліч шахраїв, такі як Скоробагач, виявляються ще й депутатами від партії Медведчука. Конкретно ці дії могли вчинити ошукані Родзинським люди», – заявили у русі.

Як реакцію на цю подію, сам Родзинський розмістив допис у Facebook, проілюстрував його скрінами відео та заявив, що йому «попсували піджачок Brioni».

«Я продовжую робити те, що вважаю правильним! «Хлопчикам» можу сказати, що за те в чому ви берете участь за 100-200 грн, вам світить до 4 років в'язниці або 5 років колонії, бо це хуліганство у групі осіб, з нанесенням матеріальної шкоди у 60 тисяч грн», – написав депутат.

Нагадаємо, студентка з Харкова обматюкала українську мову. Маргарита заявила про те, що українська мова ґвалтує її психіку й нерви, водночас бажаючи переписати курсову роботу навіть англійською, аби не українською.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: