Порошенко пообіцяв більше не призначати на посади близьких людей

Порошенко пообіцяв більше не призначати на посади близьких людей

Чинний глава держави розповів про дві свої найбільші помилки

Президент Петро Порошенко заявив, що бачить свої помилки в кадровій політиці і тому обіцяє більше не призначати на посади бізнес-партнерів і близьких людей.

Чинний глава держави розповів про дві свої найбільші помилки.

«Перша помилка є комунікаційна: стратегічна комунікація була повністю зруйнована, рішення приймалися кулуарно, а навіть якщо вони були правильними, вони не викликали довіри в суспільстві», — сказав Порошенко в ефірі телеканалу ICTV.

Він обіцяє, що зміна стратегічною комунікації буде «правилом наступних п’яти років» в разі його перемоги на виборах.

«Друга помилка — помилка в кадровій політиці. Були очевидні помилки в призначенні тих чи інших прізвищ. Я не буду називати прізвища, але хочу наголосити наступне — ніяких бізнес-партнерів, ніяких близьких людей Петром Порошенком більше призначено не буде, поки він є президентом, в тому числі під час другого терміну», — резюмував чинний президент.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський оприлюднив результати аналізів перед дебатами, які нібито здавав 5 квітня, проте на першій версії документа стояла дата 2 квітня.

У клініці Eurolab вибачилися перед Зеленським за «не ту дату» в довідці з результатами аналізів.

Нагадаємо Володимир Кличко запропонував кандидатам на посаду президента України Петру Порошенку та Володимиру Зеленському здати аналізи в WADA – Всесвітньому антидопінговому агентстві.

Напередодні Супрун прокоментувала аналізи Порошенка і Зеленського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: