Путін після виборів відреагував на отруєння Скрипаля

Путін після виборів відреагував на отруєння Скрипаля
Володимир Путін

Путін назвав «нонсенсом» причетність Росії до отруєння Скрипаля

Президент РФ Володимир Путін заявив, що дізнався про отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля нібито із засобів масової інформації. Він також назвав причетність до цього Росії «нонсенсом» та «нісенітницею».

Про це повідомляє російське федеральне інформагентство ТАСС.

«Це нонсенс, щоб хтось у Росії собі дозволив подібні витівки напередодні президентських виборів і чемпіонату світу з футболу. Це немислимо», — заявив Путін.

Крім того він сказав, що Росія «на відміну від партнерів» була нібито «першою країною», яка позбулася хімічної зброї.

«Перше, що спадає на думку, що якби це була бойова отруйна речовина, люди, звичайно, загинули б на місці. У Росії немає таких коштів, ми всю нашу хімічну зброю знищили під контролем міжнародних спостерігачів», — заявив Путін.

У Великобританії встановили, що колишнього російського шпигуна та його доньку  отруїли нервово-паралітичною речовиною військового типу «Новичок», яку розробляла Росія.

Нагадаємо, 15 березня Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що безрозсудна поведінка Росії протягом багатьох років стала фоном для отруєння на території Великої Британії екс-російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки. 

Раніше стало відомо, що Британія припиняє двосторонні зв'язки з Росією.

У середу Велика Британія вирішила вислати з країни 23 російських дипломата, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Посольство Росії назвало рішення Великої Британії про висилку 23 дипломатів РФ неприйнятним.

23 російських дипломати поїдуть з країни 20 березня.

Глава МЗС Британії Борис Джонсон під час нещодавньої зустрічі з послом Росії Олександром Яковенком у відповідності з «британським протоколом» не потиснув йому руку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: