Резонансна смерть школяра: керівника поліції Прилук відсторонили

Резонансна смерть школяра: керівника поліції Прилук відсторонили
Сьогодні жителі Прилук палили шини під відділком поліції, вимагаючи розслідувати загадкову смерть підлітка

За наказом голови Національної поліції начальника Прилуцького відділу поліції відсторонено від виконання службових обов‘язків

Розслідуванням смерті 14-річного хлопця, знайденого на залізничній колії у Прилуках, займатиметься Головне слідче управління Національної поліції.

Як повідомляється на сайті Нацполіції, окрім того, керівника місцевої поліції відсторонено від виконання службових обов’язків.

«Максимально об‘єктивне розслідування причин і обставин трагічної смерті хлопця - таке завдання я поставим кращим слідчим центрального апарату. Тож завтра усі матеріали кримінального провадження будуть передані до Головного слідчого управління, де їх вивченням займеться група досвідчених слідчих і оперативників», - зазначив очільник Нацполіції Ігор Клименко.

Зазначається, що за наказом голови Національної поліції начальника Прилуцького відділу поліції відсторонено від виконання службових обов‘язків.

Нагадаємо, у п’ятницю жителі Прилук другий день штурмували поліцію, вимагаючи розслідувати загадкову смерть підлітка. Обурені містяни палали під відділком поліції шини.

Раніше сектор комунікації ГУНП повідомляв, що 14-річний підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці й загинув під колесами потяга сполученням «Ніжин – Гребінка». Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.276 Кримінального кодексу України (порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей).

Батько Дениса не погодився з висновком поліції. Він переконаний, що його сина вбили й після того поклали на колії. Те, що хлопчина лежав там скручений бубликом, був уже холодний і весь у синцях, розповів машиніст, який витягував Дениса з-під потяга.

Крім того, батько провів власне розслідування і знайшов кров далеко від місця, де нібито загинув його син. Зараз батьки та їхній адвокат вимагають проведення повторної експертизи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: