«Родичі затриманого - заможні люди»: Найєм повідомив подробиці справи Олешка

«Родичі затриманого - заможні люди»: Найєм повідомив подробиці справи Олешка

Ветерана АТО Віталія Олешка з позивним «Сармат» застрелили у Бердянську 31 липня

Нардеп Мустафа Найєм повідомив, що затриманий поки не дає показань

18 грудня в Печерському суді міста Києва відбудеться засідання щодо обрання запобіжного заходу одному з організаторів вбивства активіста Віталія Олешка.

Про це у Facebook написав нардеп Мустафа Найєм.

«Точний час засідання суду поки невідомий, повідомлю пізніше. Тим часом, ми знаємо, наскільки «цікавими» можуть бути рішення Печерського суду. Якщо я правильно все розумію, родичі затриманого - заможні люди, і у них може виникнути спокуса проявити незаконний вплив на рішення суду. Тим не менше, дуже сподіваюся, суд прийме об'єктивне і зважене рішення. Річ у тому, що затриманий поки не дає показань, але може бути ключовою ланкою між виконавцями і замовником вбивства активіста», - зазначив Найєм.

Раніше повідомлялося, що 16 грудня у Харкові правоохоронці затримали мешканця Дніпра, якого підозрюють у замовленні вбивства учасника АТО Віталія Олешка.

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, підозрюваний намагався вилетіти до Туреччини рейсом «Харків – Стамбул».

Нагадаємо, ветерана АТО Віталія Олешка з позивним «Сармат» застрелили у Бердянську 31 липня.

Суд арештував чотирьох підозрюваних у вбивстві. За версією поліції, вони були виконавцями злочину. Також Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав міру запобіжного заходу одному із підозрюваних в організації навмисного вбивства Олешка - тримання під вартою без визначення розміру застави.

Під час обрання міри запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві Олешка суддя озвучив основну версію досудового слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: