Убивство Олешка: суд арештував усіх чотирьох підозрюваних

Убивство Олешка: суд арештував усіх чотирьох підозрюваних
Максима Володимиркова арештували на 60 діб
Фото: berdyansk.biz

Суд взяв під варту строком на 60 діб без права внесення застави всіх чотирьох підозрюваних у справі

Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжний захід для ще одного підозрюваного у справі про вбивство активіста Віталія Олешка - Максима Володимиркова.

Стосовно Володимиркова суд також обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Прокуратура клопотала про тримання під вартою строком на 60 діб. Водночас адвокат звернувся до суду з проханням відмовити у цьому клопотанні та обрати щодо його підзахисного менш суворий запобіжний захід.

За даними слідства, 30 липня Володимиренков прибув до Бердянська на автомобілі Mazda разом з трьома іншими підозрюваними.

Впродовж дня машина була помічена біля будинку Віталія Олешка.

Наступного дня двоє з підозрюваних Матюшин та Ломака, пересіли у «Таврію» і після скоєння злочину тікали на цьому авто до вулиці Ямбольська, де їх очікувала Mazda, в якій перебували Обухов та Володимиренков.

Матюшин та Ламака покинули «Таврію», залишивши там рушницю, з якої було вчинено вбивство. На Mazda чоловіки вчотирьох вирушили до Дніпра та були затримані у Василівці.

Слідчий та прокурор наголошували на ризиках втечі, впливу на свідків, продовження злочинної діяльності Володимиренкова та клопотали про обрання запобіжного заходу тримання під вартою.

Сам підозрюваний нічого не сказав.

Захисник Володимиренкова заперечував проти задоволення клопотання, наголошуючи, що вина чоловіка не доведена.

Володимиренкову інкримінують умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб. У разі доведення вини чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Сьогодні раніше суд обрав міру запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві Віталія Олешка. Суд перед цим вже заарештував трьох — Артема Матюшина, Миколу Ломаку та Олександра Обухова.

Нагадаємо, друзі та побратими вбитого Олешка опізнали екс-бійця розформованого батальйону «Торнадо» Артема Матюшина як вбивцю загиблого.

Ветерана АТО Віталія Олешка з позивним «Сармат» застрелили у Бердянську 31 липня.

Правоохоронці затримали п’ятьох підозрюваних у вбивстві Олешка. 

Нардеп Антон Геращенко розказав подробиці про кілера та його пособників, які здійснили вбивство Олешка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: