Російські силовики прийшли до активістки, яка скаржилася на нові викиди «Кримського титану»

Російські силовики прийшли до активістки, яка скаржилася на нові викиди «Кримського титану»

Російська поліція сказала жінці, що їй не треба організовувати мітинг

До мешканки Армянська в анексованому Росією Криму Катерини Пивовар прийшли силовики РФ після того, як вона закликала місцевих жителів зібратися через нові хімічні викиди заводу «Кримський титан». Про це передає «Крим.Реалії».

За словами Пивовар, вона закликала матерів з дітьми зібратися під будівлею місцевої адміністрації та попросити владу поспілкуватися з мешканцями міста з приводу шкідливих викидів.

«Після її закликів до неї прийшли силовики та вручили попередження про можливе порушення нею російського законодавства. Також поліція сказала жінці, що їй не треба організовувати мітинг», - пише видання.

Офіційно місцева поліція та прокуратура не коментували цей інцидент.

Зазначимо, вчора, 11 жовтня, жителі окупованого Армянська почали скаржитися на новий викид хімічних речовин на заводі «Кримський титан».

Як відомо, у ніч на 24 серпня в окупованому Росією Криму, в місті Армянськ, де розташований завод «Титан», стався викид невідомої отруйної речовини. Хімічне забруднення через викиди заводу «Титан» було зафіксовано також на Херсонщині.

Згодом кримський «Титан» тимчасово призупинив свою роботу, а з Армянська вивезли всіх дітей шкільного та дошкільного віку.

У вересні повідомлялося, на півночі окупованого Криму знову зафіксували перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин в повітрі.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) пропонує ввести санкції проти компаній, які сприяють виробництву хімічної продукції в анексованому Криму і проводять її реалізацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: