Російські ЗМІ розповіли панічні чутки про стан Кримського мосту

Російські ЗМІ розповіли панічні чутки про стан Кримського мосту
Кримський міст
Фото: РИА Новости

В кінці червня рух на трасі було несподівано перекрито

Російських водіїв дуже хвилює стан Кримського мосту після того, як в кінці червня рух на трасі було несподівано перекрито.

Про це пишуть «Дни.ру».

Зазначається, що рух в обидві сторони був паралізований близько 20 хвилин, і за цей час встигла утворитися величезна пробка.

При цьому в Управлінні федеральних автомобільних доріг «Тамань» Федерального дорожнього агентства поспішили заспокоїти схвильованих громадян: нічого екстраординарного не сталося, закриття було спричинене перевіркою діяльності експлуатаційних систем, а також екстрених служб.

Після цього випадку в соцмережах почали бурхливо обговорювати стан Кримського мосту. Схвилювали громадськість і знімки майже порожнього мосту, які виклав один з користувачів соціальної мережі Twitter.

Люди, які з їх слів, особисто проїхали по мосту, пише ЗМІ, розповідають про свої власні враження. Користувачка Ліана повідомила, що побувала на Кримському мосту 6 липня. І ця поїздка, стверджує вона, залишила у неї не найприємніші спогади.

«Жах. Все трясеться і колишеться, того й гляди завалиться», - пише Ліона. За її словами, взимку міст «точно знесе разом з машинами».

Нагадаємо, церемонія відкриття Керченського мосту пройшла 15 травня за участю президента РФ Володимира Путіна.

У свою чергу президент України Петро Порошенко заявив, що будівництво Керченського мосту є черговим свідченням нехтування міжнародним правом з боку Кремля.

МЗС України висловило рішучий протест у зв’язку із відкриттям мосту через Керченську протоку та наголосило на протиправності його будівництва Росією без згоди України.

Читайте також матеріал «Главкома» Хвилина слави Путіна. Західні ЗМІ про «відкриття» мосту до окупованого Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: