Розвідка: У районі Станиці Луганської перебувають групи військових РФ, які видають себе за місцевих

Розвідка: У районі Станиці Луганської перебувають групи військових РФ, які видають себе за місцевих

За заявами противника, з цієї території вже виведені окупаційні війська

Російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленості про розведення військ командуванням Об’єднаних сил та повернення українських підрозділів на попередньо займані позиції. Для підготовки відповідних фейкових відеоматеріалів залучаються знімальні групи, у т.ч. провідних російських телеканалів. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Водночас у районі н.п. Станиця Луганська, на території, з якої за заявами противника виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російських окупаційних військ, які видають себе за місцевих мешканців, переодягнувшись у цивільний одяг.

Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій з боку окупантів.

Нагадаємо, розведення сил та засобів в Станиці Луганській почалося у середу, 26 червня. Тоді українські підрозділи під наглядом спостерігачів ОБСЄ відійшли з однієї з позицій поблизу контрольно-пропускного пункту Станиця Луганська.

27 червня українські військові підтвердили відведення сил з боку бойовиків. Таким чином тоді було виконано перший етап відведення сил з околиць Станиці Луганській.

30 червня Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні підтвердила розведення сил та засобів в районі Станиці Луганської в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: