Саакашвілі вирішив помірятися Майданом з Кононенком

Саакашвілі вирішив помірятися Майданом з Кононенком
Міхеїл Саакашвілі

Саакашвілі звинуватив Кононенка у збагаченні

Колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що дуже багато зробив для Майдану, зокрема, привозив туди європейських парламентаріїв, багато разів виступав, консультував лідерів, виступав звідти на всіх головних каналах і намагався донести правду.
Таким чином на своїй сторінці в Faceboоk Саакашвілі відреагував на занепокоєння, яке висловив нардеп від БПП Ігор Кононенко в інтерв'ю телеканалу «112 Україна». «І, що мене дійсно обурює, це те, що пан Саакашвілі почав активно експлуатувати Майдан в своїх заявах - ми там всі стояли точно не за те, щоб задовольнити його політичні амбіції», - заявив Кононенко.
Саакашвілі у відповідь на це звинуватив Кононенка в збагаченні. «Ми всі героїчні українці не для того стояли там на смерть, не для того українці і разом з ними грузинські добровольці продовжують гинути на фронті, щоб Кононенко і йому подібні нахабно, серед білого дня, привласнювали багатства України, багатіли на тлі зубожіння обкраденої України», - написав Саакашвілі.
Нагадаємо, раніше Кононенко в інтерв'ю телеканалу «112 Україна» припустив, що Саакашвілі ще неодноразово буде генерувати звинувачення на його адресу.
«Щодо його звинувачень, я впевнений, що вони не перші і не останні. Будуть ще. Він - досвідчений гравець, популіст, давно «їздить» на темі корупції, і зараз буде активно експлуатувати цю тему заради створення образу «борця з владою». Але, на жаль, він такий же представник команди влади, як і я, і інші гравці з оточення президента, з перших днів він також несе солідарну відповідальність за ситуацію в країні, і в Одеській області, зокрема. А там справи, повірте, не найкращі - область на передостанньому місці знизу за показниками», - заявив Кононенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: