САП викликав на допит Онищенка

САП викликав на допит Онищенка

Поки Онищенко не надасть фактів хабарництва, справа не зрушиться, заявив глава САП

Спеціалізована антикорупційна прокуратура викликає на допит нардепа Олександра Онищенка на вівторок, 13 грудня. Таку заяву в ефірі телеканалу ZIK зробив глава САП Назар Холодницький.

«Для мене Онищенко зараз чоловік, якого підозрюють у тяжкому злочині. І ці плівки - це спосіб замилити справу. Онищенко поки не надасть фактів хабарництва, справа не зрушиться. На допит ми його викликаємо на вівторок, 13 грудня. Я дав доручення. Якщо ти сказав «А», кажи «Б», «В», «Г» і так до кінця алфавіту - за які голосування ти носив гроші, за яким фракціям, кому передавав і в яких банках брав», - дав свою оцінку Холодницький.

Раніше британський журналіст Максим Такер, який готує статтю із заявами Онищенка, заявив, що нібито отримав листа від «адвокатів Порошенка» з погрозою подати позов проти британських ЗМІ, які поширюють заяви Олександра Онищенка про те, що він підкуповував народних депутатів.

Нагадаємо, у вівторок, 6 грудня, у ЗМІ з'явився запис, зроблений нардепом Олександром Онищенком з нібито депутатом Олесем Довгим, який, за твердженням Онищенка, приїхав із ним домовлятися.

Як повідомлялося, Онищенко, який раніше заявляв про передачу «компромату на Порошенка» спочатку американським, а потім і російським спецслужбам, має в своєму розпорядженні чотири кейси записів із матеріалами.

Читайте також статтю «Главкома» Плівки Онищенка. Що з таким «компроматом» робитимуть Британія та Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: