СБУ викрила канал переправлення нелегалів до ЄС

СБУ викрила канал переправлення нелегалів до ЄС
Підроблені документи, які дають право на перетин кордонів держав ЄС

Правоохоронці затримали чотирьох нелегалів, один з яких перебував у міждержавному розшуку, а іншого розшукував Інтерпол за підозрою у вчиненні теракту

Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила канал незаконного переправлення вихідців з Центральної Азії та Близького Сходу, в тому числі членів міжнародних терористичних організацій, до країн Західної Європи через територію нашої держави. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У рамках відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали чотирьох нелегалів, один з яких перебував у міждержавному розшуку, а іншого розшукував Інтерпол за підозрою у вчиненні теракту.

«Під час особистого огляду затриманих та проведення обшуків за місцями проживання їх спільників оперативники спецслужби вилучили чимало підроблених документів, які дають право на перетин кордонів держав Європейського Союзу (паспорти, дозволи на працевлаштування, візи, водійські посвідчення громадян держав ЄС), чисті бланки документів, підроблені паспорти громадян України та українські паспорти зі зрізаними фотографіями, печатки та штампи, які використовувались для виготовлення підроблених документів», - інформують у СБУ.

Також співробітники СБУ виявили фальшиві посвідчення учасників бойових дій та печатки виправних установ та військкоматів.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, нещодавно Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, який за завданням російських спецслужб вів активну антиукраїнську пропаганду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: