Сиди вдома і народжуй дітей. Глава російської церкви вказав жінкам їхнє місце

Сиди вдома і народжуй дітей. Глава російської церкви вказав жінкам їхнє місце

Патріарх допустив для жінок можливість кар'єри, однак зазначив, що вона ні в якому разі не повинна відволікати жінку від її основного заняття - народжувати і виховувати дітей

Патріарх Російської православної церкви Кирило вважає, що основне заняття жінки – народжувати і виховувати дітей. Так він, виступаючи на II Міжнародному православному студентському форумі в Москві, відповів на запитання однієї з парафіянок форуму про призначення жінки в сучасному світі.
Глава РПЦ зазначив, що для сучасної жінки цілком допустимо здобувати освіту, за умови, що вона не повинна «деформувати ціннісну установку дівчинки, жінки».

Патріарх навіть допустив для жінок можливість кар'єри, однак зазначив, що кар'єра ні в якому разі не повинна відволікати жінку від її основного заняття - народжувати і виховувати дітей.
«Жінка, яка бере на себе відповідальність за виховання дітей, на певний час це повинно бути для неї пріоритетним. Це особливе призначення жінки - бути матір'ю, берегинею сімейного вогнища і, звичайно, вихователькою своїх дітей», - пояснив патріарх свою основну думку присутнім парафіянам та парафіянкам студентського форуму.

Але абсолютно неприпустимо, зауважив патріарх, коли отримання освіти і прагнення до кар'єри є для жінки лише приводом, щоб ухилитися від свого природного призначення, пише SHIPILOV.COM.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: