Силовики на Закарпатті проводять масові обшуки через підкуп виборців

Силовики на Закарпатті проводять масові обшуки через підкуп виборців

До поліції області надійшло 109 повідомлень про імовірні порушення виборчого законодавства

На Закарпатті проходять масові обшуки в осіб, які підозрюються у підкупі виборців. В обласній поліції інформацію підтвердили, але наголосили, що операція проводиться не їхніми силами.

Про це овідомила Інеса Мандзулич, речниця ГУНП в Закарпатській області, пише Укрінформ.

«Обшуки в області проходять, але їх проводять не співробітники ГУНП в Закарпатській області», - сказала вона.

Про масову спецоперацію силовиків із затриманням осіб, які підозрюються в підкупі виборців, у Facebook повідомив Федір Шандор, професор кафедри соціології УжНУ.

«Сьогодні о 7.00 на Закарпатті розпочалася масова спецоперація по затриманню осіб, які здійснюють підкуп виборців. Затриманим вручено підозри, і їм загрожує від 3 до 7 років ув'язнення з конфіскацією майна», - написав Шандор.

За його інформацією, серед затриманих є багатодітні матері, сільські вчителі і лікарі, навіть представники правоохоронних органів.

«Відомо про арешт осіб у Виноградівському, Ужгородському та Іршавському районах. Спецоперація триватиме до 21 липня включно», - написав Шандор.

За інформацією відділу комунікації Закарпатської обласної поліції, станом на сьогодні, 15 липня, до поліції області надійшло 109 повідомлень про імовірні порушення виборчого законодавства. За підсумками перевірки інформації, у 24 випадках складено адмінпротоколи, а ще за двома фактами – відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: