Слідча група СБУ потрапила під мінометний обстріл на Луганщині

Слідча група СБУ потрапила під мінометний обстріл на Луганщині
За оперативною інформацією, бойовики стріляли із заборонених Мінськими угодами великокаліберних мінометів
Фото: ssu.gov.ua

Співробітників спецслужби «накрило вогнем» під час роботи в Трьохізбенці

Під обстріл бойовиків на Луганщині потрапила оперативно-слідча група Служби безпеки України, яка працювала біля лінії зіткнення. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Відомо, що співробітників спецслужби «накрило вогнем» під час роботи в Трьохізбенці. Зазначається, що там офіцери СБУ збирали докази, які підтверджують вину найманців в обстрілах мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування.

За оперативною інформацією, бойовики стріляли із заборонених Мінськими угодами великокаліберних мінометів. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.

Вказано, що наразі українська спецслужба продовжує збирати докази у кримінальному провадженні за фактом обстрілу українських позицій, який мав місце 8 вересня. Це вже 64 провадження з початку року, яке СБУ відкрила за фактом обстрілів лише у Луганській області.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська ввечері 8 вересня обстріляли район тубдиспансеру в селі Трьохізбенка Щастинського району Луганської області. Вони використовували заборонене Мінськими угодами великокаліберне озброєння. Внаслідок атаки зазнали поранень шестеро українських військовослужбовців.

Крім того, застосована ворогом артилерія калібру 122 мм влучила у цивільні об’єкти та пошкодила житлові багатоповерхові та приватні будинки мешканців села Трьохізбенка.

Зазначимо, сьогодні окупанти тяжко поранили українського військового.

Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. Також зранку 9 вересня бойовики обстрілювали залізничну станцію на Донеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: