Стали відомі подробиці загибелі п'ятьох лісорубів на Закарпатті

Стали відомі подробиці загибелі п'ятьох лісорубів на Закарпатті

Поліція відкрила кримінальне провадження

Поліція Закарпаття відкрила кримінальне провадження через загибель лісорубів поблизу села Тарасівка Тячівського району. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Як зазначається, на Закарпатті у вівторок, 11 червня, звалився у річку вантажний автомобіль-лісовоз, у салоні якого перебувало п'ятеро людей. Тоді повідомлялось, що знайшли тіла чотирьох лісорубів. Сьогодні МВС повідомив, що правоохоронці знайшли тіло п'ятого загиблого.

«Попередньо встановлено, що авто могло перекинутись внаслідок негоди, а саме - зливи та підйому рівня води», - повідомили у пресслужбі МВС.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Як вже відомо, у вівторок, 11 червня, в результаті падіння лісовоза в річку в Закарпатській області загинули п’ятеро осіб.

Як повідомлялося, 9 червня біля с. Збаржівка Погребищенського району Вінницької області вантажний мікроавтобус Mercedes Bens Sprinter, що перевозив засоби захисту рослин, перекинувся на березі притоки річки Рось та загорівся. В результаті близько 800 літрів хімікатів потрапило у ставок з подальшим витоком до річки Рось.

Київська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення обмежити вилов риби у річці Рось до 21 червня.

Державним підприємством «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л. І. Медведя Міністерства охорони здоров'я України» був проведений аналіз проб води з річки Рось. Перевищень нормативних концентрацій, встановлених ДСТУ 4808: 2007 «Джерела централізованого питного водопостачання», і екологічних нормативів якості не було виявлено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: