Суд у США погодився звільнити Манафорта з-під домашнього арешту

Суд у США погодився звільнити Манафорта з-під домашнього арешту
Пол Манафорт

Манафорт все ж матиме обмеження для пересування, включно з введенням комендантської години та обов'язковим носінням електронного браслета

Суддя окружного суду в США частково задовольнила прохання екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта щодо звільнення з-під домашнього арешту на період судового розслідування його справи.

Про це повідомляє Reuters.

«У своєму розпорядженні суддя Емі Берман Джексон заявила, що для звільнення з-під домашнього арешту Манафорт повинен підписати документи, які дозволять конфіскувати чотири об'єкти його приватної власності, в тому числі, два в Нью-Йорку, один в місті Олександрія (біля Вашингтона – ред.) та його будинок у Флориді», – йдеться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, Манафорт матиме обмеження для пересування, включно з введенням комендантської години та обов'язковим носінням електронного браслета.

За рішенням судді, він може лишати свій будинок в Олександрії для перебування у іншій резиденції в Палм-Біч (штат Флорида), якщо всі умови будуть виконані.

Нагадаємо, 11 грудня федеральний суддя США залишила чинним рішення про домашній арешт Манафорта до 16 січня, однак зазначила, що це питання буде розглянуто пізніше.

До слова, ЗМІ нещодавно повідомили, що Манафорт і Артеменко причетні до відмови України від асоціації з ЄС у 2013.

Раніше повідомлялося, що Пол Манафорт, який очолював президентську кампанію Дональда Трампа на виборах минулого року, був у Москві щонайменше 18 разів, що свідчить про його набагато більш тісний зв'язок з Росією, ніж вважалося раніше.

Нагадаємо, Манафорт запропонував $12 млн застави за звільнення з-під домашнього арешту.

Перед цим суд у США відхилив прохання Манафорта про скасування домашнього арешту.

Американські ЗМІ також назвали прізвища «причетних» українських політиків.

До слова, наразі Генеральна прокуратура розслідує дві справи, у яких фігурує Пол Манафорт. Перша стосується розтрати коштів Міністерства юстиції, а друга – в частині матеріалів з «чорної бухгалтерії».

Україна вже готує запити до США з проханням допитати Манафорта.

Читайте також матеріал «Главкома»: Прокляття Манафортом. Подробиці головного політичного скандалу осені у США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: