Манафорт запропонував $12 млн застави за звільнення з-під домашнього арешту

Манафорт запропонував $12 млн застави за звільнення з-під домашнього арешту
Пол Манафорт

Захист Манафорта пропонує обмежити його пересування по країні Нью-Йорком, Вашингтоном і Флоридою

Політтехнолог, колишній глава передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт запропонував $12 млн застави у вигляді нерухомості та страхових активів за звільнення з-під домашнього арешту.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на матеріали суду.

Для звільнення з-під арешту захист Манафорта запропонував обмежити його пересування по країні Нью-Йорком, Вашингтоном і Флоридою.

Раніше суд у США відхилив прохання Манафорта про скасування домашнього арешту.

Американські ЗМІ також назвали прізвища «причетних» українських політиків.

До слова, наразі Генеральна прокуратура розслідує дві справи, у яких фігурує Пол Манафорт. Перша стосується розтрати коштів Міністерства юстиції, а друга – в частині матеріалів з «чорної бухгалтерії».

Україна вже готує запити до США з проханням допитати Манафорта.

30 жовтня на суді у США політтехнолог Пол Манафорт, колишній голова виборчої кампанії Дональда Трампа, не визнав себе винним за жодним із висунених йому звинувачень, серед яких відмивання коштів, отриманих у його ролі як консультанта української Партії регіонів, її лідера і колишнього президента України Віктора Януковича, а також її наступниці, Опозиційного блоку. Так само не визнав ніякої вини і його колега, теж звинувачений у цій справі Річард Гейтс.

Окружний суд судового округу Колумбія (охоплює столицю США Вашингтон) звільнив обох затриманих під домашній арешт і заставу – для Манафорта вона склала 10 мільйонів доларів, для Гейтса 5 мільйонів.

Раніше 30 жовтня обидва з’явилися до Федерального бюро розслідувань США у Вашингтоні на вказівку правоохоронців після того, як Міністерство юстиції оприлюднило висунені їм обвинувачення загалом у 12 випадках правопорушень.

Читайте також матеріал «Главкома»: Прокляття Манафортом. Подробиці головного політичного скандалу осені у США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: