Трамп і Макрон погодилися з необхідністю реформування ВООЗ

Трамп і Макрон погодилися з необхідністю реформування ВООЗ
Еммануель Макрон і Дональд Трамп

Трамп і Макрон обговорили позитивні події в боротьбі з пандемією коронавірусу

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і його французький колега Еммануель Макрон погодилися, що необхідно реформувати Всесвітню організацію охорони здоров'я (ВООЗ).

Про це повідомляється в Twitter представника Білого дому Джадда Діра.

Наголошується, що Трамп і Макрон обговорили позитивні події в боротьбі з пандемією коронавіруса і прогрес у відкритті світової економіки.

«Два лідери висловили надію на якнайшвидше... обговорення відповіді ООН на пандемію. Президент Трамп і президент Макрон погодилися з необхідністю реформування Всесвітньої організації охорони здоров'я. Два лідери також обговорили важливі регіональні і двосторонні питання», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, США починають розслідування обставин появи і поширення коронавірусу з акцентом на те, яку роль у цьому процесі зіграли Китай і Всесвітня організація охорони здоров'я.

Нагадаємо, держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу Covid-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Також повідомлялося, що член Палати представників США республіканець Джим Бенкс закликає до міжнародного розслідування щодо Китаю за шкоду, заподіяну пандемією коронавірусу.

У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон може призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: