Троян розповів, коли закінчиться службова перевірка за фактом загибелі 5 силовиків у Княжичах

Троян розповів, коли закінчиться службова перевірка за фактом загибелі 5 силовиків у Княжичах

Троян зазначив, що поки робити якісь висновки ще рано і закликав дочекатися офіційних результатів службового розслідування

У Нацполіції сподіваються, що розслідування трагічної перестрілки в Княжичах Київської області закінчиться в кінці тижня. Про це розповів т. в. о. голови Національної поліції України Вадим Троян, передає Укрінформ.

«Думаю, що службова перевірка триватиме протягом тижня. Допитавши і вислухавши всіх, ми повідомимо результати. Треба допитати багато людей і, можливо, організувати очну ставку», - сказав Троян.

Він підкреслив, що поки робити якісь висновки ще рано і закликав дочекатися офіційних результатів службового розслідування.

«Висновки можуть дати тільки результати внутрішнього розслідування, яке ми посилаємо до ГПУ, де вже приймається остаточне рішення», - зазначив Троян.

Він підкреслив, що поки слідство не висувало ніяких звинувачень і підозр вірогідним винуватцям трагедії.

«Без експертиз ГПУ не можемо висунути звинувачення», - підсумував Троян.

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч на 3 грудня в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинуло двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану із грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 у бік Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Їм буде висунуто звинувачення у скоєнні грабежу і розбою. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: