Туреччина має ще один аудіозапис вбивства Хашоггі - ЗМІ

Туреччина має ще один аудіозапис вбивства Хашоггі - ЗМІ

За даними журналіста Hürriyet, другий аудіозапис суперечить основним висновкам обвинувачення саудівської прокуратури проти підозрюваних

У Туреччини є ще один аудіозапис вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі.

Про це 16 листопада повідомляють Hürriyet Daily News.

Журналіст Hürriyet Абдулкадір Сельві заявив, що аудіозапис тривалістю 15 хвилин був зроблений до прибуття Хашоггі у консульство. Сельві вважає, що найсильніші докази про навмисний характер вбивства можна знайти саме в цьому аудіозаписі.

За даними журналіста, другий аудіозапис суперечить основним висновкам обвинувачення саудівської прокуратури проти підозрюваних.

Раніше повідомлялося, що співробітник розвідувальної служби Саудівської Аравії був шокований почутим на аудіозаписі вбивства журналіста. Після почутого він сказав, що «у злочинця, швидше за все, героїнова залежність, тому що на таке здатна тільки така людина».

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що наказ про вбивство Хашоггі був відданий високопоставленим представником уряду Саудівської Аравії.

До цього радник президента Туреччини Ясін Актай повідомив, що команда кілерів, яка вбила журналіста, розчленувала його тіло, а потім розчинила в кислоті.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що розслідування справи вбивства саудівського журналіста Джамаля Хашоггі має бути міжнародним.

Раніше повідомлялося, що Туреччина передала записи, що стосуються вбивства саудівського журналіста, Саудівській Аравії, США, Німеччині, Франції та Великобританії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: