Щоб не отруїли. Стало відомо, як перевіряється їжа Путіна

Щоб не отруїли. Стало відомо, як перевіряється їжа Путіна
Годують Путіна тричі на день, а про його гастрономічні переваги не знають навіть ті, хто готують йому їжу

Всі продукти перевіряють у лабораторії, а саму їжу готують на спеціальній кухні Федеральної служби охорони, - росЗМІ

Президент Росії Путін харчується їжею, що проходить особливий порядок перевірки. Про це розповів колишній гендиректор комбінату харчування «Кремлівський», президент Федерації рестораторів і готельєрів Росії Ігор Бухаров, пишуть росЗМІ.

За його словами, всі продукти перевіряють у лабораторії, а саму їжу готують на спеціальній кухні Федеральної служби охорони (ФСО) або в присутності санітарного лікаря.

Бухаров розповів, що всі продукти, які привозять для президентського столу, мають сертифікати відповідності, однак їх все одно додатково перевіряють. «Іноді через те, що продукти не проходили перевірку, доводилося в терміновому порядку вносити корективи в меню», - поінформував ресторатор.

Колишній гендиректор комбінату харчування «Кремлівський» додав, що з Путіним він не працював, тому не знає про його особисті гастрономічні уподобання. «Годували його кілька разів, але ніхто нам не говорив про якісь переваги», - зазначив Бухаров.

Як повідомлялося у травні минулого року, президент України Володимир Зеленський, коли напружений графік, роботи може харчуватися і шаурмою.  «Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим паче – ганебного. А ще – допомагає не «забронзовіти», не відриватися від людей. Для тих, хто у владі, це корисно. Рекомендую!», - написав він у соцмережі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: