У ДТП на Тернопільщині загинув прокурор

У ДТП на Тернопільщині загинув прокурор
25 лютого у ДТП загинув працівник прокуратури Тернопільської області Михайло Карпець

У поліції вже повідомили подробиці дорожньо-транспортної пригоди

Сьогодні, 25 лютого, на Тернопільщині сталася трагічна подія: в аварії загинув працівник прокуратури Тернопільської області.

Про це інформує допис, зроблений на офіційній сторінці прес-центру прокуратури в мережі «Фейсбук».

«Колектив прокуратури Тернопільської області висловлює щирі співчуття сім’ї та родині нашого співробітника - Михайла Карпця, який загинув сьогодні, 25.02.2020, у ДТП. Розділяємо разом з Вами біль втрати. Нехай світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Сумуємо. Пам’ятаємо»,- йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили подробиці дорожньо-транспортної пригоди. На автодорозі Тернопіль - Ланівці не розминулися ВАЗ-2110 та Volkswagen Golf.

Як інформує офіційний сайт Національної поліції, водій автомобіля ВАЗ неподалік села Синява Збаразького району не впорався з керуванням і авто почало заносити на слизькій дорозі. Як результат - він врізався в зустрічне авто і після цього злетів у кювет. 

На момент автопригоди до лікарні потрапило двоє пасажирів з ВАЗу. Проте врятувати життя одному з них медикам не вдалося. Інший потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. Водії обидвох автомобілів від госпіталізації відмовилися.

Вирішується питання про внесення зазначеного факту в ЄРДР згідно зі статтею 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: