У Києві за два місяці утилізували 600 контейнерів з використаними масками і рукавичками

У Києві за два місяці утилізували 600 контейнерів з використаними масками і рукавичками
Контейнери є у мережах магазинів Billа та Metro

Приблизно 6 тисяч кілограм небезпечних відходів уникли потрапляння на сміттєзвалище

З пунктів збору використаних масок та рукавичок вивезли та утилізували 600 контейнерів з відходами. Про це повідомив депутат Київради, голова постійної комісії з питань екологічної політики Костянтин Яловий. «В одному контейнеры – близько 10 кілограмів сміття. Тож приблизно 6 тисяч кілограм небезпечних відходів уникли потрапляння на сміттєзвалище. 6 тисяч кілограмів масок та рукавиць, на яких могли міститись бактерії та віруси, повністю знищені і вже не становитимуть небезпеки», – написав депутат.

Киян закликали і далі викидати свої використані засоби індивідуального захисту в спеціальних пунктах. «Так, як адаптивний карантин триває, продовжуємо збирати використані маски та рукавички від киян. Нагадую, контейнери є у мережах магазинів Billа та Metro»,  – підкреслив депутат.

Раніше повідомлялося, Міністерство охорони здоров'я України готує проєкт постанови, згідно з яким карантин буде продовжено ще мінімум на місяць. Крім того, у відомстві пропонують внести корективи в правила адаптивного карантину.

Читайте також: У Києві закрили сім розважальних закладів через порушення карантину

На Київщині посилили карантин: що змінилося

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: