У кращому випадку ми отримаємо Придністров'я, а в гіршому - щось на зразок Осетії, – Георгій Тука

У кращому випадку ми отримаємо Придністров'я, а в гіршому - щось на зразок Осетії, – Георгій Тука

Можливі сценарії розвитку ситуації на Донбасі прокоментував Георгій Тука, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб

За його словами, зараз триває діалог із представниками так званих «ДНР/ЛНР» в рамках Мінського процесу. Про це та багато іншого Георгій Тука розвповів кореспонденту «Апосторофу».
Щодо процесу реінтеграції Донбасу ще в цьому році, Тука сказав наступне: «Це питання досить риторичне, бо ви розумієте, що всі ці дії залежать не лише від української сторони. Більшою мірою вони залежать від протилежної сторони, тому не можна робити якісь прогнози».
Прогнозуючи, що відбудеться у випадку, якщо не вдасться реалізувати плани щодо реінтеграції, Тука припустив: "У кращому випадку ми отримаємо Придністров'ї, а в гіршому - щось на зразок Осетії".
«Я ніколи не був категорично проти виборів. Я завжди говорив, що для цього немає передумов. Їх немає і зараз. Їх необхідно створювати. Якщо вдасться їх створити, то чому б не проводити вибори. Проте в таких умовах, як зараз, то я вважаю, що ні про які вибори мова йти не може".
Нагадаємо днями Тука повідомив, що відвідав НАБУ. "Дуже хочу, щоб саме працівники цієї структури вивчили і дали оцінку моєї діяльності на посту глави ВЦА і досліджували роботу моїх підлеглих за 2015 рік", - пише він.
Раніше звільнений із посади голови Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука висловлюявав припущення, що його звільнення є «поступкою якимсь силам» при коаліційних торгах. Про це він заявив в ефірі програми «Люди. Hard Talk».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: