У Львові продовжили посилений карантин. Що зміниться

У Львові продовжили посилений карантин. Що зміниться
Реанімаційні відділення львівських лікарень переповнені людьми з тяжким перебігом Covid-19
Фото: Андрій Садовий

Жорсткий карантин у Львові запровадили з 19 березня

Міська комісія з питань ТЕБ і НС знову продовжила жорсткий карантин у Львові до 19 квітня. Обмеження пов'язані зі стабільно складною епідемічною ситуацією з коронавірусом в місті. Про це 8 квітня повідомив міський голова Андрій Садовий.

Крім цього, у міськраді моніторитимуть показники захворюваності в місті, за результатами яких міська комісія з питань ТЕБ і НС може розглянути можливість послаблення карантину. Зокрема ці послаблення стосуватимуться роботи непродовольчих ринків, літніх майданчиків та навчання школярів початкових класів.

Також комісія вирішила:

  • забезпечити закупівлю чотирьох кисневих станцій для міських медзакладів – для 8-ї клінічної лікарні та лікарні швидкої допомоги;
  • розгорнути на базі Міської дитячої клінічної лікарні 105 ліжко-місць для лікування пацієнтів із Covid-19;
  • звернутися до обласних медичних закладів щодо облаштування додаткових ліжко-місць для лікування пацієнтів хворих Covid-19;

Нагадаємо, що жорсткий карантин у Львові запровадили з 19 березня, а з 25 березня Львівщина потрапила до червоної карантинної зони. Через обмеження у місті зачинені ресторани, кафе, ТРЦ, заклади культури, школярів відправили на дистанційне навчання, а громадський транспорт курсує в режимі спецперевезень.

Реанімаційні відділення львівських лікарень переповнені людьми з тяжким перебігом Covid-19. Головні лікарі медзакладів просять продовжити карантин до кінця квітня.

В Україні зафіксовано 19 419 нових випадків коронавірусної хвороби Covid-19. Станом на 7 квітня в «червоній» зоні карантину перебувають Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області. Зазначимо, що Чернігів і Тернопіль вводять додаткові карантинні обмеження.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: