У Москві горіла консерваторія імені Чайковського

У Москві горіла консерваторія імені Чайковського
У Москві 23 лютого горіла консерваторія 

Російський Мінкульт не збирається скасовувати заплановані концерти у консерваторії через пожежу

У Москві вранці, 23 лютого, спалахнула пожежа в будівлі Московської державної консерваторії імені П. І. Чайковського. Про це повідомляє ТАСС.

«Пожежа сталася в будівлі консерваторії в Середньому Кисловском провулку, будинок 4. Відкритим полум'ям горить третій поверх», - повідомив співрозмовник агентства.

За даними джерела, будинок перебував на реконструкції. У будинку, що загорівся,  розташований факультет симфонічного та хорового диригування. Також, в екстрених службах повідомили, що до ліквідації пожежі залучили близько 30 пожежних розрахунків. Пожежі було присвоєно другий ранг складності з п'яти можливих. 

Наразі російські ЗМІ повідомляють, що пожежу вже ліквідовано. І, як заявили у російському Мінкульті, це не вплине на роботу установи, скасування запланованих концертів не буде. 

4966707_01

«У будівлі, законсервованому під реконструкцію, сталося коротке замикання. Пожежа вже загасили. Інцидент не вплине на роботу консерваторії. Скасування концертів не буде», - повідомили в прес-службі.

За даними МНС РФ, займання сталося в прибудові на третьому поверсі чотириповерхового адміністративного будинку. До моменту прибуття пожежних на третьому поверсі було відкрите горіння, йшов густий чорний дим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: