У НАТО розтлумачили слова Столтенберга про «відновлення контактів з Росією»

У НАТО розтлумачили слова Столтенберга про «відновлення контактів з Росією»
Єнс Столтенберг

Немає «відновлення» військової комунікації, оскільки вона не була припинена, стверджують у НАТО

У НАТО заперечили, що альянс поновив контакти з Росією по військовій лінії, заявивши, що політика оборони та діалогу щодо Росії залишається незмінною. Так роз’яснили слова генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга в штаб-квартирі НАТО у четвер.

«Немає «відновлення» військової комунікації, оскільки вона не була припинена. Політика НАТО оборони та діалогу щодо Росії залишається незмінною, про що чітко сказав генеральний секретар», - зауважили в штаб-квартирі.

Напередодні на прес-конференції Столтенберг сказав наступне: «Я хотів би відзначити, що після довгого періоду без використання комунікацій по військовій лінії, зараз ці канали були використані, обидва – глава Військового комітету та головнокомандувач силами НАТО в Європі – дивляться, як вони можуть забезпечити, щоб ці лінії функціонували та працювали». Генсек також повідомив, що обидва військових мали прямий контакт з начальником генерального штаба збройних сил РФ Герасимовим.

Нагадаємо, голова Місії України при НАТО Вадим Пристайко висловив занепокоєння стосовно активізації Альянсом контактів з Росією на тлі її військової агресії проти України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: