У Савченко назвали «фейком» оприлюднені СБУ висновки експертизи на поліграфі

У Савченко назвали «фейком» оприлюднені СБУ висновки експертизи на поліграфі

Наразі команда адвокатів Надії Савченко робить повторне звернення на поліграф

Сестра заарештованого народного депутата Надії Савченко Віра вважає, що оприлюднені прес-службою СБУ результати експертизи Савченко на поліграфі є грою на випередження, і вони мали з'явитися ще два місяці тому.

«Я абсолютно не здивована. Для СБУ пахне «смаженим», і вони діють на випередження. Наразі команда адвокатів Надії робить повторне звернення на поліграф, міжнародний, український. І вони одразу дають результати попереднього. Вони були, і їх обіцяли тоді ще дати через два дні, але минуло вже десь два місяці», - сказала вона в ефірі телеканалу «112. Україна».

Віра Савченко наголосила, що жодного запитання від сторони захисту на цьому поліграфі не пролунало. «А запитання були сформульовані так, що нинішня команда адвокатів, переслухавши їх, сказала, що це запитання не для поліграфа, а для «звинувачення». Але навіть ці запитання Надія пройшла. І хоч би як вони викручували їй руки, ставлячи запитання «ви ж хотіли взяти владу?», відповідь була «ні», і це правда», - зазначила вона.

На її думку, слідство не може сформулювати мотив злочину, який нібито хотіла скоїти Савченко. «В них там стався якийсь колапс, і тепер вони нам видають черговий «фейк», - вважає вона.

Віра Савченко також повідомила, що бачилася зі сестрою минулого тижня. «Ніяких особливих новин немає. Надія зараз оформила собі нового помічника. Тому що жодного помічника не пускають до неї як до народного депутата, а в нас накопичилося багато звернень громадян. Надія взяла собі помічницю, яка точно не фігурує в жодній справі як свідок або «змовник». І ми звернулися з тим, щоб на це дали дозвіл», - сказала вона.

Як повідомлялося, за інформацією СБУ, поліграф засвідчив, що нардеп Надія Савченко готувалася здійснити теракт в урядовому кварталі та будівлі парламенту.

Нагадаємо, 22 травня Апеляційний суд Києва залишив під вартою нардепа Надію Савченко.

Читайте також: Віра Савченко: Ляшко відкрито казав «я спалю цю трибуну», але його чомусь не закривають, як Надю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: