У Савченко ображені на канал NewsOne, який переключився з Наді на Юлю

У Савченко ображені на канал NewsOne, який переключився з Наді на Юлю
Віра Савченко
Фото: Главком

ВІра Савченко також обурена тим, що депутати з «Батьківщини», з якими Надія тривалий час працювала в Раді, наразі не підтримують її

Сестра і помічниця народної депутатки Надії Савченко Віра в інтерв’ю «Главкому» розповіла, на яких умовах Надія працювала на телеканалі NewsOne тривалий час і чи отримувала вона там платню.

«Ні, за законом нардеп не має права обіймати інші посади. Надія зробила рейтинг цьому каналу. Я спілкувалася з директором каналу, він був задоволений. Зараз немає Надії і, на жаль, цей канал нас не запрошує, щоб підігрівати інтерес до Надії, інформувати про події навколо неї. Зараз вони переорієнтувалися на Юлію Тимошенко», - зазначила Віра Савченко.

Вона також обурена тим, що депутати з «Батьківщини», з якими Надія тривалий час працювала в Раді, наразі не підтримують її.

«Закликаю всіх, хто буде читати це інтерв’ю, припиніть бути наївними. Всі політики переймаються тільки своїми бонусами. Якщо їм щось шкодить, вони тихесенько самоусуваються від цієї справи. Тому зараз фішка «Батьківщини» «free Сенцов». Білим по червоному написано «free Сенцов», - підкреслила Віра.

В інтерв’ю «Главкому» Віра Савченко розказала про стан здоров’я сестри, про погрози, які вони отримують, про невдалий замах на своє життя, а також подальшу політичну кар’єру сестри. Як відомо, Надія третій місяць перебуває у СІЗО. Щоправда, голодування вона вдруге перервала: для того, щоб повторно пройти поліграф.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: