У «Слузі народу» назвали кандидата на посаду голови правового комітету

У «Слузі народу» назвали кандидата на посаду голови правового комітету

«Слуга народу» вирішила висунути кандидатуру депутата Ради Андрія Костіна на посаду голови правового комітету замість Ірини Венедіктової

Пропозицію по кандидатурі Костіна вже направили в регламентний комітет

Фракція «Слуга народу» у Верховній Раді вирішила висунути кандидатуру депутата Андрія Костіна для призначення на посаду голови парламентського комітету з питань правової політики замість Ірини Венедіктової. Про це перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко сказав на брифінгу в понеділок.

«Що стосується комітету правової політики, то наша пропозиція, яку ми направили до регламентного комітету, це пан Костін - заступник голови цього комітету», - сказав він.

Також, зі слів Корнієнка, всередині фракції досі тривають консультації щодо висунення кандидатури на посаду голови комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва замість депутата Богдана Яременка і до 20 січня фракція має намір визначитися з кандидатурою.

Президент Володимир Зеленський 27 грудня звільнив Романа Трубу з посади директора Державного бюро розслідувань і призначив народну депутатку зі фракції «Слуга народу», голову комітету Верховної Ради України з питань правової політики Ірину Венедіктову тимчасовим виконувачем обов’язків директора відомства.

Як повідомлялось, Рада перезавантажила Державне бюро розслідувань.

Нагадаємо, в телеграм-каналі «Трубу прорвало» було оприлюднено записи з розмовами директора Державного бюро розслідувань Романа Труби в його кабінеті, які свідчать, що всі резонансні справи в Україні контролюються керівником Офісу президента.

Труба назвав фейком оприлюднені аудіозаписи з його кабінету.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: