У США кількість хворих на коронавірус перевищила мільйон людей

У США кількість хворих на коронавірус перевищила мільйон людей
У США кількість хворих коронавірусом перевищила мільйон людей

Одужали від початку епідемії 138 тис. 990 осіб

Кількість заражених коронавірусом у Сполучених Штатах від початку виявлення першого випадку станом на 4:00 у вівторок, 28 квітня, перевищило один мільйон людей.

Такі дані передає ресурс Worldometers.

В цілому захворіли 1 млн 10 тис. 356 американців. Від ускладнень внаслідок інфікування Covid-19 померли 56 тис. 796 людей.

Одужали від початку епідемії 138 тис. 990 осіб. Тестування на наявність хвороби пройшли всього 5 млн 666 тис. 235 громадян США.

.jpg_94

Світова статистика захворюваності свідчить, що наразі зафіксовано 3 млн. 58 тис. 552 випадків.

Нагадаємо, США почали розслідування обставин появи і поширення коронавірусу у світі з акцентом на те, яку роль у цьому процесі зіграли Китай і Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу Covid-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Також повідомлялося, що член Палати представників США республіканець Джим Бенкс закликає до міжнародного розслідування щодо Китаю за шкоду, заподіяну пандемією коронавірусу.

У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон може призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: