У США підліток викрав шкільний автобус

У США підліток викрав шкільний автобус
ЗМІ інформує, що поліцейські оточили автобус, вивели малолітнього викрадача з автобуса і наділи на нього наручники

11-річний хлопчик пів години їздив містом, доки не врізався в газопровід і потім у дерево

В американському штаті Луїзіана поліцейські влаштували гонитву за 11-річним хлопчиком, який викрав шкільний автобус в місті Батон-Руж. Про це повідомляє місцевий телеканал WBRZ.

Зазначається, що дитину затримали.

«Вранці у неділю дитина пробралася в автобус у північній частині міста і змогла завести його. Поліція почала гонитву за викраденим автобусом близько 11.00 за місцевим часом (19.00 за Києвом). Приблизно через пів години автобус врізався в газопровід і потім у дерево», – йдеться у повідомленні.

1_148

ЗМІ інформує, що поліцейські оточили автобус, вивели малолітнього викрадача з автобуса і наділи на нього наручники. «Хлопчика помістили під варту в центр тримання неповнолітніх за кількома звинуваченнями, включаючи крадіжку автомобіля і вчинення насильства за обтяжуючих обставин», – повідомляють журналісти.

У поліції наголосили, що малолітній зловмисник «навмисно намагався врізатися у транспортні засоби».

Інший місцевий канал WAFB9 додає, що в гонитві брала участь «дюжина поліцейських». Школяр на автобусі і низка поліцейських автомобілів проїхали через кілька районів міста.

Нагадаємо, в Рівному неповнолітній викрав маршрутку двічі за тиждень. Під час одного з викрадень в салоні перебували пасажири.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: